Jag har provat testversionen – kommer min användare att finnas kvar när provperioden är slut?

Din användare finns kvar och du kommer att kunna logga in som vanligt via länken du fått i ett mail från oss.

OBS! Det kan vara så att vi måste stänga ner hela systemet efter provperioden och då kommer inte din användare eller din information kunna sparas. Vi kommer informera dig via e-post om detta händer.

är du nyfiken och vill veta mer?